+359887891393

Облепяне на витрини с фолио »

Всички видове фолиа за външна реклама са приложими за апликиране на витрини. Те са устойчиви на външни влияния и са предвидени за дългосрочна употреба. Най-подходящите фолиа за брандиране на витрини са:

  • Фолио за цветен печат: Бяло фолио, върху което отпечатваме фотореалистични изображения чрез широкоформатен печат. С цел удължаване на експлоатационния срок можем да ламинираме отпечатаното фолио с UV устойчив ламинат. Изрязваме по контура на изображението и фолиото е готово за облепяне на витрини.
  • Перфо фолио за витрини: Използва се за печат и облепване на витрини и прозорци. Фолиото е перфорирано с малки отвори, които позволяват светлината да преминава и витрината става с еднопосочна видимост. През деня от вън зрителят вижда единствено отпечатаното изображение, а витрината изглежда непрозрачна. От вътре витрината изглежда прозрачна, но силата на светлината е намалена и не дразни очите. Качеството на изображението е високо, така че от разстояние е невъзможно да се определи дали е перфорирано фолио или плътно. Важно! През нощта, когато помещението е осветено, а външната среда е тъмна, видимостта се променя. Отвън се вижда светлото помещение през практически прозрачна витрина. Отвътре не се вижда нито изображението, нито гърба на апликираното перфо фолио.
  • Фолио гравирано стъкло: Сребристо полупрозрачно матово фолио, имитиращо ефект на гравирано стъкло, пясъкоструй, заскрежено или изпотено стъкло. Ползва се за ограничаване на видимостта през витрината, като в същото време фолиото пропуска светлина. Матовото фолио за стъкло може да се прорязва чрез плотер, за да се създават декоративни елементи, лога и надписи. Фолио, тип гравирано стъкло, е приложимо за външни витрини. Но много често се използва за декорация на интериорни прозрачни стени в офиси. По този начин се разделя общото пространство и се създава по комфортна обстановка за служителите.
  • Цветно фолио за стъкло:Плътни цветни PVC фолиа, предназначени за плотерно рязане. Цветовете се избират по картел. От фолиата изрязваме надписи и графични елементи. Чрез наслагване на фолиа с различни цветове можем да получим графични изображения в повече цветове. За да изпъкнат по-тъмните надписи на фона на витрината, поставяме под тях „подложка“, изрязана от бяло или светло фолио.

Обадете се на нашите експерти, за да ви помогнат в избора на фолиа, технология и графичното оформление на Вашите Витрини.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Изпрати запитване »