+359887891393

Обемни букви и рекламни надписи »

Обемните букви са сред най-предпочитаните елементи за външна и вътрешна реклама. Те позволяват на вашата марка да бъде забележима навсякъде и по всяко време, особено ако изберете светещи обемни букви. Независимо дали искате да изобразите фирмено лого или да постигнете по-нестандартен ефект на рекламата, можете да използвате обемни букви. Те се изработват по уникален дизайн, с необходимите за целта материали, цветове и форми. Обемните букви са сред най-адаптивните видове реклама.
Друга разновидност на този вид реклама са светещите обемни букви. Те също могат да бъдат изработени в различен мащаб, от различни материали, с индивидуален дизайн, цветове и форми. Разликата е, че светещите обемни букви излъчват светлина отвътре. Те могат да се използват както за вътрешна, така и за външна реклама. Основното им предимство е, че се забелязват 24 часа в денонощието. Светещите обемни букви са видими от голямо разстояние, точно за това понякога се използват и като указателна табели. Светещите обемни букви веднага привличат погледа!
За светещите обемни букви най-често се използва LED осветление. Те осигуряват равномерно разпръскване на светлината, трайност и изключително ниска консумация на енергия. Това прави светещите обемни букви едни от най-предпочитаните средства за реклама както от големи фирми, така и от малки търговци.
Светещите обемни букви са особено издръжливи на атмосферни влияния като слънце, дъжд и сняг. Това се постига чрез херметично затваряне и Вие няма да се притеснявате за тяхната поддръжка. Материалите от които се изработват светещите обемни букви са много издръжливи и не променят формата и цвета си във времето. Единствената поддръжка по този вид реклама е почистването. Веднъж поставени, светещите обемни букви са на практика вечни!
Единственият минус на светещите обемни букви е, че те ще привличат клиенти 24/7. Въпросът тук е – ще имате ли възможност да обслужите всички тях?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Изпрати запитване »